AnaSayfa / Genel / Kahve falında binanın üstüne cıkmak

Kahve falında binanın üstüne cıkmak

Kahve falında binanın üstüne cıkmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, vaaz ve nasihate, dertlerin yükünden kurtulacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstüne cıkmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan cıkmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında astral seyahate cıkmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına yorulur.

Kahve falında cığ düşmesi görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında sakalı cıkmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında cıkma teklifi etmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir