AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin catısına cıkmak

Kahve falında evin catısına cıkmak

Kahve falında evin catısına cıkmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin catısına cıkmak gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Kahve falında evin üstüne cıkmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında evin damına cıkmak güzel bir haber almaya, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin catısına cıkmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında astral seyahate cıkmak ticarette şansının yaver gideceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında cığ düşmesi görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan cıkmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir