AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, bahtının açık olacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuya atlamak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsudan atlamak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ateş üstünden atlamak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayırlı bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı üstünden atlamak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında su üstünden atlamak sıkıntılarının biteceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünden atlamak atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir