AnaSayfa / Genel / Kahve falında top sakallı erkek görmek

Kahve falında top sakallı erkek görmek

Kahve falında top sakallı erkek görmek hastalıkların iyileşeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında top sakallı erkek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında top sakallı erkek görmek tüm isteklerine kavuşacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini top sakallı görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet eder.

Kahve falında top sakal bırakmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine delalet eder.

Kahve falında top sakal olduğunu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top sakallı birini görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında top sakallı kadın görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top sakal görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, çok iyi işler yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir