AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek

Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek

Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında evin suyla dolduğunu gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun, siz, doğru şekilde davranmalısınız.

Kahve falında evin su dolduğunu görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, başarılarının katlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında kovayla su doldurmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovalara su doldurmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında camide su doldurmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya su doldurmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Kahve falında testiye su doldurmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir