AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya su doldurmak

Kahve falında arabaya su doldurmak

Kahve falında arabaya su doldurmak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çok kötü hissedileceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabaya su doldurmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında arabaya su doldurmak kırgınlıkların biteceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabaya benzin doldurmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya mazot doldurmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su doldurup içmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvala su doldurmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalettir.

Kahve falında şişelere su doldurmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında havuzun su dolduğunu görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir