AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine su dolduğunu gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında evin su dolduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında havuza su doldurmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan su doldurmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında şişeye su doldurmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir