AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalara su doldurmak

Kahve falında kovalara su doldurmak

Kahve falında kovalara su doldurmak yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, ters giden durumların düzeltileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kovalara su doldurmak gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Kahve falında çeşmeden kovaya su doldurmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına tabir olunur.

Kahve falında kovaya su doldurmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kovayla su doldurmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Kahve falında kovalara su doldurmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kova doldurmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kavanoza su doldurmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında su doldurduğunu görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir