AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide su doldurmak

Kahve falında camide su doldurmak

Kahve falında camide su doldurmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camide su doldurmak gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında camide su doldurmak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında camiden su doldurmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arabaya su doldurmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden su doldurmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzu su doldurmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında torbaya su doldurmak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir yere su doldurmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir