AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin altında kalmak

Kahve falında evin altında kalmak

Kahve falında evin altında kalmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin altında kalmak gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına yorulur.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremde evin altında kalmak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında evin altında kalmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin evinde kalmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın evinde kalmak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının evinde kaldığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanın evinde kalmak çok büyük ses getireceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir