AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyu altında kalmak

Kahve falında deniz suyu altında kalmak

Kahve falında deniz suyu altında kalmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak duygularının ön plana çıkacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Kahve falında deniz dalgalarının altında kalmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında deniz dalgasının altında kalmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hastalıklarını yeneceğine yorulur.

Kahve falında denizin altında kalmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz dalgası altında kalmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işarettir.

Kahve falında deniz altında kalmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir