AnaSayfa / Genel / Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, işlerinin baltalanacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında su altında kalmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sular altında kalmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında suyun altında kalmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, Allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek kişinin kazancının artacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir