AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılan evin altında kalmak

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, planlı ve programlı davranacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında yıkılan evin altında kalmak eşlerin muhabbetinin artacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılan binanın altında kalmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılan duvarın altında kalmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında evin altında kalmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında depremde evin altında kalmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin evinin yıkıldığını görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, amaçlarına ulaşmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir