AnaSayfa / Genel / Kahve falında aniden sular altında kalmak

Kahve falında aniden sular altında kalmak

Kahve falında aniden sular altında kalmak muradına eremeyeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında aniden sular altında kalmak gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında aniden sular altında kalmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında aniden kaybolmak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında aniden ölmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işarettir.

Kahve falında aniden uyanmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında aniden yolculuğa çıkmak başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Kahve falında aniden korkmak sorunların birbiri ardına geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulur.

Kahve falında aniden nişanlanmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında aniden hastalanmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir