AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden dışarı çıkmak

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak fakirlikten kurtulmaya, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pijamayla dışarı çıkmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, zorluklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir