AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden çıkmak

Kahve falında pencereden çıkmak

Kahve falında pencereden çıkmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Kahve falında pencereden çıkmak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında dar pencereden çıkmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencerenin dışına çıkmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden çıkmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine delalet eder.

Kahve falında pencerede kedi görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir