AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, yüksek bir makamı olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Orijinal fikirler, sıra dışı yaklaşımlar, teknolojik anlamda yenilikler, elektrik elektronik başlıklı konularda haberler, alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden dışarı bakmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akşam dışarı çıkmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir