AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük pencereden çıkmak

Kahve falında küçük pencereden çıkmak

Kahve falında küçük pencereden çıkmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, şansın önünün kesileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişiler katılımcı olmasa da, sizin, en kötü şeyin bile iyi tarafını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük pencereden geçmek içinin kıpır kıpır olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük pencere görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencereden çıkmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında pencerenin dışına çıkmak dinde tartışmaya, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin penceresinden çıkmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir