AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden denize bakmak

Kahve falında pencereden denize bakmak

Kahve falında pencereden denize bakmak neşeleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, büyük takdir toplanacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden denize bakmak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında pencereden denize bakmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında pencereden bakmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin penceresinden bakmak işlerinin yolunda gideceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden içeri bakmak patron koltuğuna yükseleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden aşağı bakmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek pencereden bakmak kalp kırıklığına neden olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir