AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere bakmak

Kahve falında pencere bakmak

Kahve falında pencere bakmak olumsuz olaylar yaşayacağına, moralin bozulacağına, varlıklı kimse olacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında pencere bakmak gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında pencereden içeri bakmak ettikleri duanın kabul olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden eve bakmak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden bakmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, zengin için yoksulluğa delalettir.

Kahve falında pencereden aşağıya bakmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece pencereden bakmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak çok sayıda borca gireceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evin penceresinden bakmak manevi mutluluğu tadacağına, kazancının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir