Kahve falında evin kurşunlandığını görmek

Kahve falında evin kurşunlandığını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında evin kurşunlandığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenize dikkatli bakmanızda fayda var.

Kahve falında evin kurşunlandığını görmek ev içinde mutluluğun artacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında evinin kurşunlandığını görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında alnından kurşun yemek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kusmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun mermi görmek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir