AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısı kırılmak

Kahve falında kapısı kırılmak

Kahve falında kapısı kırılmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, takdir toplayacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, iyileşme göstereceğine, sorunların sürekli artacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kapısı kırılmak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında ev kapısının kırıldığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kırıldığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulur.

Kahve falında kırılan kapı görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında kapının kırıldığını görmek çok dikkat çekeceğine, elinize para geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısı kırılmak üzüleceğine ve ağlayacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında demir kapının kırıldığını görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oda kapısının kırıldığını görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir