AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapısı açık görmek

Kahve falında evin kapısı açık görmek

Kahve falında evin kapısı açık görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, iftiraya uğrayacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında evin kapısı açık gördüyseniz:

  • Mutlaka ikna olmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, tövbe etmeye rivayet eder.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında evin kapısı açık görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı açık görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan geçmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir