AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin kapılarını açık görmek

Kahve falında evin kapılarını açık görmek

Kahve falında evin kapılarını açık görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin kapılarını açık gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin kapısı açık görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek hastalıklarının son bulacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında açık renk kapı görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir