AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, çok yorulacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, insanlara küsüleceğine, her geçen gün sorunların artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında evin kapısı açık görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın kapısını açık görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kapısı açık ev görmek başkalarının malına göz dikeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir