AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evinin kapısının açık olduğunu görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi evinin kapısını açık görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açık bulmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında evin kapısı açık görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine inanılır.

Kahve falında evin kapılarını açık görmek kişinin isteklerine nail olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hayırlı işlerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında açık sokak kapısı görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir