AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı açık görmek

Kahve falında kapıyı açık görmek

Kahve falında kapıyı açık görmek şansın kapanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıyı açık gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda ya da aşk hayatınızda değişiklikler yapma niyetindeyseniz kendinize ya da çevrenizdeki kişilere ait anlık fikirleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak yeni yollara girileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında araba kapısını açık görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev kapısının açık olduğunu görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına delalettir.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek pişman olacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalettir.

Kahve falında sokak kapısını açık görmek zenginliğe sahip olunacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan çıkmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, istenmeyen olayların olacağına işaret eder.

Kahve falında kapıyı açık unutmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir