AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık renk kapı görmek

Kahve falında açık renk kapı görmek

Kahve falında açık renk kapı görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük zararlar edileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancının helal para olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık renk kapı gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında açık renk kapı görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında araba kapısını açık görmek hedeflerine ulaşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık kapıdan çıkmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık kapı kapatmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalet eder.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine inanılır.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı açık unutmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kilitli kapıyı açık görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir