AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ışıklarını görmek

Kahve falında evin ışıklarını görmek

Kahve falında evin ışıklarını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, borçlarının hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında evin ışıklarını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında evin ışığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulur.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin ışıklarını açmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına delalettir.

Kahve falında evin ışığını yakmak aydınlık bir yola çıkılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin ışıklarını görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Kahve falında evin içinde ışık görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ışık kapatmak kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze ışık tutmak iş için gurbete gidileceğine, ruhunu güzelleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir