AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ışığını yakmak

Kahve falında evin ışığını yakmak

Kahve falında evin ışığını yakmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, işlerin kapanacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında evin ışığını yakmak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin ışığını yakmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ışığı yakmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında ışıkları yakmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında evde ışık yakmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak gelirini de büyük oranda arttıracağına, gülmeye hasret kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ışık yakmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir