AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışık kapatmak

Kahve falında ışık kapatmak

Kahve falında ışık kapatmak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sorunlu bir döneme girileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışık kapatmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında ışık kapatmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında ışığı kapatamamak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabeyi ışıklı görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet eder.

Kahve falında ışıkları kapatmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında ışık açıp kapatmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, öz güven kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ışığı kapatmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, vefakar bir insan olunacağına inanılır.

Kahve falında kabede ışık görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kötü günlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir