AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ışıklarını açmak

Kahve falında evin ışıklarını açmak

Kahve falında evin ışıklarını açmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin ışıklarını açmak gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evin ışıklarını açmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ışık açmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, biraz dinleneceğine inanılır.

Kahve falında ışığı açmak sorumlulukların yerine getirileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıkları açmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına delalettir.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak onların yaralarına merhem olacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde ışık görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında evin ışıklarını görmek elinin darlık içinde kalacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir