AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin ışıklarını yakmak

Kahve falında evin ışıklarını yakmak

Kahve falında evin ışıklarını yakmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çirkin sözler işitileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında evin ışığını yakmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak büyük paralara sahip olacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına inanılır.

Kahve falında ışığı yakmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ışık yakmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ışık yakmak büyük başarıya ulaşılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında caminin ışıklarını yakmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışıkları yakmak ümitlerinin son bulacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir