AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde ışık görmek

Kahve falında evin içinde ışık görmek

Kahve falında evin içinde ışık görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde ışık gördüyseniz:

  • Maddi konularda kararsız davranabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde ışık görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında denizin içinde ışık görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, düzenin kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde ışık görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin ışıklarını görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında evin ışığını görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında evin ışıklarını yakmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir