AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak kına görmek

Kahve falında ıslak kına görmek

Kahve falında ıslak kına görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak kına gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Kahve falında ıslak kına görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ıslak örtü görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak gelinlik giymek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak kağıt görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak yerde namaz kılmak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak çamaşır asmak yaraların merheminin bulunulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünü ıslak görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak yorgan görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir