AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını ıslak görmek

Kahve falında evin duvarlarını ıslak görmek

Kahve falında evin duvarlarını ıslak görmek kişinin geri planda kalacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, çok büyük ses getireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarını ıslak gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Kahve falında evin duvarlarını ıslak görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını ıslak görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak duvar görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında duvarı ıslak görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içini ıslak görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarını sıvamak iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarlarını çatlamış görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde duvar görmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir