AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine toprak atmak

Kahve falında evin içine toprak atmak

Kahve falında evin içine toprak atmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, para kazanmaya, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında evin içine toprak atmak gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında evin içine toprak atmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, işlerin yavaşlayacağına işarettir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezara toprak atmak yüküne ortak olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden toprak atmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında başına toprak atmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çukura toprak atmak hikmet sahibi olacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın üzerine toprak atmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir