AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura toprak atmak

Kahve falında çukura toprak atmak

Kahve falında çukura toprak atmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çukura toprak atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında çukura toprak atmak istediği evde oturacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Kahve falında toprak ve çukur görmek takdir toplayacak işler yapacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çukuru toprakla doldurmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak çukur görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa çukur kazmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında başına toprak atmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kabre toprak atmak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir