AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına toprak atmak

Kahve falında başına toprak atmak

Kahve falında başına toprak atmak sorunların teker teker aşılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başına toprak atmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Kahve falında başına toprak atmak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve toprak atmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında evden toprak atmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine toprak atmak azalacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir