Kahve falında evin içine kusmak

Kahve falında evin içine kusmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, dünya malı edineceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içine kusmak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek meslektaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içindeyken, evinizle ilgili sorumluluklarınızın sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında evin içine kusmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evine kusmak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği kusmak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında durmadan kusmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında iç organlarını kusmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında pilav kusmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında karınca kusmak uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir