AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evine kusmak

Kahve falında birinin evine kusmak

Kahve falında birinin evine kusmak evli ise çocuk sahibi olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalettir.

Kahve falında birinin evine kusmak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında birinin evine kusmak sağlık ve hayır getireceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında evin içine kusmak atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tiksinip kusmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında havuç kusmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı kusmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu dolu kusmak zahmete ve meşakkate düşeceğine, şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında ayran kusmak sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında insan eti yemek kusmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir