AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamam böceği kusmak

Kahve falında hamam böceği kusmak

Kahve falında hamam böceği kusmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, canının kıymetini bileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamam böceği kusmak gördüyseniz:

  • Maddi alanlardaki durumunuz veya planlarınız konusunda da gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında hamam böceği kusmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah hamam böceği görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde hamam böceği görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği yuvası görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında hamam böceği yumurtası görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, rahat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evde hamam böceği görmek evlerindeki huzurun artacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında çok sayıda hamam böceği görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işaret eder.

Kahve falında sarı hamam böceği görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir