AnaSayfa / Genel / Kahve falında durmadan kusmak

Kahve falında durmadan kusmak

Kahve falında durmadan kusmak başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, şifa bulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında durmadan kusmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında çikolata kusmak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında et kusmak sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulur.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir şey kusmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır kusmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işarettir.

Kahve falında çiğ balık kusmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında yemek yiyip kusmak şanssızlık yaşanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük kurt kusmak şansın yüze güleceğine, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir