AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca kusmak

Kahve falında karınca kusmak

Kahve falında karınca kusmak işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntıların azalacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karınca kusmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Kahve falında karınca kusmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ilaç içip kusmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tuz kusmak malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine inanılır.

Kahve falında yoğurt kusmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve kusmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan et kusmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kusmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ balık kusmak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir