AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav kusmak

Kahve falında pilav kusmak

Kahve falında pilav kusmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, hayır duaları alacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında pilav kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında pilav kusmak bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Kahve falında pirinç pilavı kusmak rızık ve kazanç elde edeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kusmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından kusmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına inanılır.

Kahve falında buğday kusmak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kahve kusmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam kusmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et kusmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir