AnaSayfa / Genel / Kahve falında midesi bulanıp kusmak

Kahve falında midesi bulanıp kusmak

Kahve falında midesi bulanıp kusmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulur.

Kahve falında mide bulantısı kusmak büyük zorluklar geçireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak yatırımların heba olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında midede taş görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mide kanaması görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında midenin bulandığını görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mide bulandığını görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Kahve falında midesi ağrımak bereketi ve zenginliği bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir