AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde temiz su görmek

Kahve falında evin içinde temiz su görmek

Kahve falında evin içinde temiz su görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde temiz su gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sıkıntılarını çözeceğine inanılır.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında temiz su içinde kendini görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek kişinin afiyette olacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir