AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içinde yılan görmek

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hayır duaları alınacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında temiz su içinde yılan gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde kendini görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz su içinde yürümek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir