AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suyun içinde olmak

Kahve falında temiz suyun içinde olmak

Kahve falında temiz suyun içinde olmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında temiz suyun içinde yılan görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, üzüntülerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında temiz su içinde kendini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde olmak yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında temiz su içinde olmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında temiz suyun içinde yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde yüzmek zarara gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir