AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında temiz su içinde kurbağa görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suyun içinde balık görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında temiz su içinde balık görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Kahve falında temiz su içinde yürümek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir